- Autor: JarmilaCernakova
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Shmaky uzený | 40 |
Shmaky original | 40 |
Kuskus (v suchém stavu) | 40 |
Olej olivový | 5 |
Mrkev | 50 |
Brokolice | 80 |
Kukuřice sterilovaná průměr | 20 |
Bujón průměr (v suchém stavu) | 2 |
Eidam 20% | 10 |
Dochucovadla:
sůl, mletý pepř
Energetická hodnota celkem: 1353 kJ
Bílkoviny (g): 21,
Tuky (g): 8,
Sacharidy (g): 42,
SAFA (g): 4,
Cukry (g): 10,
Vláknina (g): 7,
Sůl (g): 1
Postup přípravy
Kuskus zalijeme vývarem z masoxu a necháme ho 10 min. přikrytý pokličkou. Čerstvou zeleninu omyjeme a očistíme. Mrkev nakrájíme na plátky, brokolici rozebereme na růžičky a necháme povařit v mírně osolené vodě. Sekanou shmaky nakrájíme na kostičky. Kuskus pokapeme olivovým olejem, přidáme ostatní suroviny, dochutíme a promícháme. Podáváme posypané strouhaným sýrem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.